LAJME

Qershor 29, 2018

Nisma “Sy të Shëndetshëm për Arsimim të Suksesshëm” shtrihet në katër shkolla të tjera të komunitetit lokal

Projekti “Sy të shëndetshëm për arsimim të suksesshëm” u zbatua fillimisht në shkollën ​​fillore dhe të mesme të Thumanës duke filluar nga korriku i vitit 2017 […]
Qershor 27, 2018

Fillon rindërtimin i urës së Drojës pas dëmtimeve nga përmbytjet

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë z. Damian Gjiknuri, deklaroi se ANTEA Cement pjesë e Grupit TITAN dhe Autoriteti Rrugor Shqiptar do të angazhohen në rindërtimin e […]
Qershor 13, 2018

Publikohet Raporti Vjetor i Integruar i Grupit TITAN 2017

Grupi TITAN ka publikuar Raportin e saj të Integruar të vitit 2017 i cili paraqet tiparet vjetore të performancës financiare, mjedisore dhe sociale të kompanisë.