Antea Cement publikon Raportin Vjetor të Integruar për vitin 2022
30 Qershor, 2023

TITAN zbulon identitetin e ri vizual, në përputhje me ambiciet, qëllimin dhe vlerat e kompanisë

Grupi ΤΙΤΑΝ ka prezantuar logon e tij të rifreskuar, e cila portretizon qëllimin e Grupit për ta bërë botën një vend të sigurt, të qëndrueshëm dhe të këndshëm për të jetuar dhe pasqyron strategjinë e tij të Rritjes së Gjelbër.

Pas gati 25 vitesh, TITAN rifreskon logon e tij, për të kapur se ku qëndron sot dhe ku po shkon, në një mënyrë më dinamike, energjike dhe në harmoni me kohën. Me emblemën e saj në formë globi dhe paletën e re të ngjyrave, logoja e rifreskuar e TITAN ilustron angazhimin e fortë të Grupit për qëndrueshmërinë dhe kalimin në operacione, produkte dhe zgjidhje më të gjelbra. E prezantuar me një dizajn dinamik dhe modern, logoja e rifreskuar përfaqëson gjithashtu praninë ndërkombëtare të TITAN-it, premton të krijojë vlerë për të gjithë aktorët e tij, etje për inovacion dhe vendosmëri për t’u rritur. Në të njëjtën kohë, duke qëndruar pranë dizajnit të logos së mëparshme, ajo mbart ende historinë e Grupit.

Baza e sapo prezantuar “Ndërtimi i një bote më të mirë së bashku” që plotëson dhe mbështet logon e rifreskuar të TITAN distilon qëllimin dhe misionin e Grupit. Ai përmbledh rolin e tij si një forcë lëvizëse në industrinë tonë, pasionin e tij të zjarrtë për t’u bërë gjithmonë më i mirë, kontributin e tij të fortë në trajtimin e sfidave të sotme sociale dhe mjedisore, si dhe vullnetin dhe aftësinë e tij për të lidhur njerëzit.

Në përputhje me logon e Grupit, TITAN Albania po rifreskon edhe logon e tij, e cila do të vendoset në të gjitha operacionet e tij deri në fund të vitit 2025.