RRETH
ANTEA CEMENT


ANTEA Cement Sh.A. është një nga investimet “Greenflied” më të mëdha industriale nga Grupi TITAN, në Shqipëri. Fabrika e re e çimentos në afërsi të Fushë Krujës është e aftë të prodhojë një total prej 1.4 milion ton çimentoje në vit. Operimi i fabrikës synon jo vetëm zvogëlimin e nevojës për importimin e çimentos në vend, por gjithashtu inkurajon investime të reja në zhvillimin e godinave të banimit dhe infrastrukturës, si dhe eksportet.


Lexo më shumë

RRETH
GRUPIT TITAN


TITAN Group është një prodhues ndërkombëtar i çimentos dhe materialeve të ndërtimit, i cili synon t’i shërbejë nevojave të njerëzve, teksa kontribuon në rritjen e qëndrueshme, me përgjegjësi dhe integritet.
Grupi ka fabrika të prodhimit të çimentos në 10 shtete dhe është i pranishëm në më shumë se 15 shtete. Me një kapacitet vjetor prodhues prej 27 milion tonë metrikë çimento dhe materiale çimentoje, kompania aktualisht punëson rreth 5,500 njerëz në të gjithë botën.


Lexo më shumë


 

Në ANTEA Cement, ne jemi të vendosur të shfrytëzojmë pikat tona të forta, burimet dhe marrëdhëniet tona unike për të krijuar vlera të qëndrueshme për të gjithë palët tona të interesit, duke u fokusuar në përdorimin e materialeve dhe duke zhvilluar një qëndrueshmëri koherente, gjithëpërfshirëse dhe të qëndrueshme.

ANTEA | Përgjegjësia Sociale e Korporatës