LAJME

1 Qershor, 2022

Çdo ditë mund të jetë një ditë dedikuar pemëve.

Në shkollën e Thumanës “Ramazan Jangozi” dhe në shkollën e Fushë-Mamurrasit “Ismail Dema” mbollëm pemë dhe pastruam ambientet e shkollës me fëmijët dhe mësuesit energjikë të […]
20 Maj, 2022

Një bashkëpunimin frytdhënës mes ANTEA Cement dhe APR të Bashkisë së Tiranës

Kemi kënaqësinë t’ju komunikojmë bashkëpunimin mes ANTEA Cement dhe Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit të Bashkisë së Tiranës! Të gjithë vizitorët do të kenë tani rastin […]
26 Prill, 2022

Mënyrat e shëndetshme të jetesës në shkollë

Mbarëvajtja dhe përshtatja e zakoneve të jetesës së shëndetshme është thelbësore për zhvillimin dhe suksesin e fëmijëve gjatë viteve të shkollës. Është një fakt i njohur […]