LAJME

25 Shkurt, 2019

ANTEA Cement merr Çmimin e Filantropisë për kontributin e saj në nivel lokal në Shqipëri

Më 22 shkurt 2019, ANTEA Cement u nderua me Çmimin e Filantropisë për kontributin e dhënë në nivel lokal me motivacionin: “Për kontributin e vazhdueshëm për […]
20 Dhjetor, 2018

ANTEA Cement ka publikuar Raportin Vjetor të Integruar për vitin 2017

ANTEA Cement ka publikuar Raportin e 4-t Vjetor të Integruar për vitin 2017, i cili përmban informacionin në lidhje me performancën financiare, mjedisore, sociale dhe të […]
29 Qershor, 2018

Nisma “Sy të Shëndetshëm për Arsimim të Suksesshëm” shtrihet në katër shkolla të tjera të komunitetit lokal

Projekti “Sy të shëndetshëm për arsimim të suksesshëm” u zbatua fillimisht në shkollën ​​fillore dhe të mesme të Thumanës duke filluar nga korriku i vitit 2017 […]