23 Maj, 2019

Prezantimi i Studimit mbi Përgjegjësinë Sociale të Korporatës në Shqipëri

Si një udhërrëfyes mbi zbatimin e praktikave më të mira të Aktiviteteve me Përgjegjësi Sociale, ANTEA Cement, në bashkëpunim me organizatën ACIT zhvilloi një tryezë pune […]
28 Mars, 2019

Grupi TITAN ka publikuar Raportin e saj të Integruar të vitit 2018, i cili përshkruan ecurinë financiare, mjedisore dhe sociale të Grupit.

Grupi TITAN ka publikuar Raportin e saj të Integruar të vitit 2018, i cili përshkruan ecurinë financiare, mjedisore dhe sociale të Grupit.
25 Shkurt, 2019

ANTEA Cement merr Çmimin e Filantropisë për kontributin e saj në nivel lokal në Shqipëri

Më 22 shkurt 2019, ANTEA Cement u nderua me Çmimin e Filantropisë për kontributin e dhënë në nivel lokal me motivacionin: “Për kontributin e vazhdueshëm për […]