LAJME

30 Tetor, 2020

ANTEA Cement shpërndan 1400 pajisje mbrojtëse kundër
Covid-19 në shkollat e komunitetit lokal

Në ANTEA Cement kujdesemi për mirëqënien e komuniteteve përreth nesh. Ne besojmë se nuk mund të ketë një biznes të qëndrueshëm pa një komunitet të shëndetshëm. […]
29 Tetor, 2020

ANTEA publikon Raportin e Integruar Vjetor Nr.6

ANTEA Cement ka publikuar Raportin e Integruar Vjetor për vitin 2019, edicioni i 6-të, i cili nxjerr në pah informacionin në lidhje me performancën financiare, mjedisore, […]
14 Prill, 2020

Grupi TITAN Cement publikon Raportin e Integruar Vjetor për vitin 2019

Grupi TITAN Cement publikon Raportin e Integruar Vjetor 2019, i cili përmbledh performancën financiare, mjedisore dhe sociale të Grupit. Në vitin 2019, TITAN rikonfirmoj angazhimin për […]