LAJME

17 Dhjetor, 2016

DITA E HAPUR NË ANTEA

ANTEA Cement i kushton mjaft rëndësi ruajtjes së marrëdhënieve të shkëlqyera me komunitetin lokal, mbështetur në besimin reciprok, dialogun dhe bashkëpunimin e vazhdueshëm. Kompania angazhohet me […]
2 Dhjetor, 2016

ANTEA Cement publikon Raportin e Integruar Vjetor 2015

ANTEA Cement publikoi Raportin e audituar të Integruar Vjetor të  Përgjegjësisë Sociale të Korporatës dhe Qëndrueshmërisë për vitin 2015, I cili përmban informacion mbi performancën financiare, […]
11 Nëntor, 2016

Simulime për mbrojtjen ndaj zjarrit me Zjarrëfikëset Krujë

Zjarrëfikësit janë të trajnuar për të trajtuar një sërë situatash të ndryshme emergjence, nga zjarret rezidencial tek ato të pyjeve, nga anijet e udhëtarëve tek naftëmbajtëset. […]