LAJME

11 Nëntor, 2016

Simulime për mbrojtjen ndaj zjarrit me Zjarrëfikëset Krujë

Zjarrëfikësit janë të trajnuar për të trajtuar një sërë situatash të ndryshme emergjence, nga zjarret rezidencial tek ato të pyjeve, nga anijet e udhëtarëve tek naftëmbajtëset. […]
20 Tetor, 2016

Ti je gjithmonë tipi i dikujt | Fushata e dhurimit të gjakut

Nën moton “Ti je gjithmonë tipi i dikujt”, ANTEA Cement në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqipëri, organizoi për herën e tretë në vazhdim, ‘Fushatën për […]
14 Tetor, 2016

Dita Ndërkombëtare e Standardeve

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Standardeve dhe nën moton ‘Standarded krijojnë Vlera’. Drejtoria e Përgjitshme e Standardeve në Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe […]