LAJME

26 Nëntor, 2019

I qëndrojmë pranë komuniteteve lokale, të cilët janë ende duke u përpjekur të rimarrin veten pas tërmetit shkatërrues 6.4 Rihter që goditi Shqipërinë në 26 Nëntor

I qëndrojmë pranë komuniteteve lokale, të cilët janë ende duke u përpjekur të rimarrin veten pas tërmetit shkatërrues 6.4 Rihter që goditi Shqipërinë në 26 Nëntor, […]
21 Nëntor, 2019

Bordi i Drejtorëve të Titan Cement International SA miratoi dje blerjen e aksioneve të pakicës nga Korporata Ndërkombëtare e Financave (IFC), që kjo e fundit zotëronte në bizneset Titan në Evropën Juglindore dhe Egjipt.

Bordi i Drejtorëve të Titan Cement International SA miratoi dje blerjen e aksioneve të pakicës nga Korporata Ndërkombëtare e Financave (IFC),  që kjo e fundit zotëronte në bizneset […]
7 Qershor, 2019

Pasion për Arkitekturën: Programi i Shkollës Verore të ANTEA Cement ku ofrohen 2 bursa për studime universitare në arkitekturë

ANTEA Cement do të mbështesë studentët e arkitekturës nga komuniteti i Fushë Krujës por edhe maturantët që dëshirojnë të ndjekin studimet në këtë degë duke mundësuar […]