LAJME

1 Dhjetor, 2015

ANTEA Cement mbështet Konferencën Ndërkombëtare mbi Energjinë e Pastër dhe Shkencën e Mjedisit

ANTEA Cement mbështeti organizimin e të parës Konferencë Ndërkombëtare mbi Energjinë e Pastër dhe Shkencën Mjedisore në Shqipëri. Kjo konferencë u mbajt nga Universiteti Bujqësor i […]
11 Shtator, 2015

ANTEA Cement dhuron gjak për fëmijët talasemikë

ANTEA Cement në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar organizoi një fushatë të dhurimit të gjakut për fëmijët që vuajnë nga talasemia. Kjo fushatë u zhvillua […]
1 Gusht, 2015

Rezultatet e TITAN për gjysmën e parë të 2013

Në gjysmën e parë të 2013, TITAN-i i forcoi edhe më shumë shifrat financiare, rriti shitjet, gjeneroi pozitivisht rrjedhshmërinë e parave dhe e uli edhe më […]