LAJME

9 Mars, 2020

Siguria e punonjësve tanë, familjeve të tyre dhe komunitetit ka qenë gjithmonë përparësia jonë më e lartë këtu në ANTEA Cement

Siguria e punonjësve tanë, familjeve të tyre dhe komunitetit ka qenë gjithmonë përparësia jonë më e lartë këtu në ANTEA Cement. Në kuadër të zhvillimeve të […]
4 Mars, 2020

Programi “Higjiena në shkollë”,nisma më e re e ANTEAs

Higjiena personale është veprim, zakon ose praktikë për ta mbajtur veten të pastër, por njëkohësisht edhe një mjet thelbësor për të ruajtur shëndetin e mirë. Zbatimi […]
27 Shkurt, 2020

“Siguria në Shtëpi” është një program edukative i cili u zhvillua në shkollat e komunitetin lokal.

Programi “Siguria në Shtëpi”, pjesë e planit të përgjithshëm vjetor të Përgjegjësisë Sociale të Korporatës të ANTEA Cement u zhvillua nga muaji Tetor 2019 deri në […]