LAJME

18 Prill, 2022

Raporti Vjetor i Integruar i TITAN Group për vitin 2021

Dëshirojmë t’ju njoftojmë se kemi publikuar Raportin Vjetor të Integruar të TITAN Group për vitin 2021 , i cili vendos theksin tek situata financiare e Grupit, si dhe tek […]
8 Prill, 2022

Të mësojmë mbi Objektivat e Zhvillimit të Qendrueshëm

Jemi të lumtur që po vazhdojmë implementimin e iniciativave të Përgjegjësisë Sociale të Korporatës (PSK) në dobi të komunitetit lokal! “Të mësojmë mbi Objektivat e Zhvillimit […]
21 Dhjetor, 2021

Qytete të Qëndrueshme

“Qytete të Qëndrueshme” ishte fjala kyçe dhe titulli i takimit të organizuar nga platforma Pik Ark me mbështetjen e ANTEA Cement. Takimi mblodhi në një diskutim […]