Mënyrat e shëndetshme të jetesës në shkollë
26 Prill, 2022
Çdo ditë mund të jetë një ditë dedikuar pemëve.
1 Qershor, 2022

Një bashkëpunimin frytdhënës mes ANTEA Cement dhe APR të Bashkisë së Tiranës

Kemi kënaqësinë t’ju komunikojmë bashkëpunimin mes ANTEA Cement dhe Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit të Bashkisë së Tiranës! Të gjithë vizitorët do të kenë tani rastin të mund të ulen në stolat modern dhe të shijojnë “Këndin e Qëndrueshmërisë” – në zonën e dedikuar në “Akademinë e Çiklizmit”, një hapësirë e re e gjelbër argëtuese pranë Liqenit të Tiranës, si dhe në “Parkun Helen” në liqenin e Farkës, ambiente këto që ofrojnë hapësira për dialog dhe biseda rreth qëndrueshmërisë dhe zhvillimit, një zgjidhje për të hartuar biznese të suksesshme në të ardhmen. Ndaloni dhe mendoni për qëndrueshmërinë, jo vetëm si qëllim, por si një mënyrë jetese!