LAJME

14 Maj, 2021

ANTEA Cement i mundëson punonjësve dhe kontraktorëve ditorë vaksinimin anti Covid-19

ANTEA, në sajë të këmbënguljes për të menaxhuar me prioritet maksimal situatën e pandemisë, në bashkëpunim me autoritetet e shëndetit publik, arriti të realizonte një fushatë vaksinimi anti-covid […]
14 Prill, 2021

TITAN Cement Group publikoi Raportin e tij Vjetor të Integruar të vitit 2020

TITAN Cement Group publikoi Raportin e tij Vjetor të Integruar të vitit 2020, i cili përshkruan performancën financiare, si dhe mjedisore, sociale dhe të qeverisjes (ESG) […]
30 Tetor, 2020

ANTEA Cement shpërndan 1400 pajisje mbrojtëse kundër
Covid-19 në shkollat e komunitetit lokal

Në ANTEA Cement kujdesemi për mirëqënien e komuniteteve përreth nesh. Ne besojmë se nuk mund të ketë një biznes të qëndrueshëm pa një komunitet të shëndetshëm. […]