LAJME

22 Prill, 2016

ANTEA Cement feston ‘’Ditën e Tokës’’ më 22 Prill

Të premten më 22 Prill ANTEA Cement feston ‘’Ditën e Tokës’’. Si çdo vit, fokusi i këtij eventi ishte promovimi i praktikave të qëndrueshme mjedisore dhe […]
17 Shkurt, 2016

Vizita e Ministrit të Energjisë dhe Industrisë, Z. Damian Gjiknuri në fabrikën e ANTEA Cement

Kompaniamirërpriti vizitën e Ministrit të Energjisë dhe Industrisë, Z. Damian Gjiknuri dhe stafit të tij. ANTEA Cement është investimi më i madh në Shqipëri me një […]
9 Dhjetor, 2015

ANTEA publikon të parin Raport të Audituar të Përgjegjësisë Sociale të Korporatës dhe Qëndrueshmërisë 2014

Kompania ANTEA Cement, pjesë e Grupit TITAN ka paraqitur Raportin e Përgjegjësisë Sociale dhe Qëndrueshmërisë për vitin 2014. Kjo është një traditë globale për korporatat e […]