LAJME

30 Gusht, 2017

Mësimi i njohurive kompjuterike

Shkolla verore ‘Mësimi i njohurive kompjuterike’, përmbylli me sukses ditën e saj të fundit në Thumanë. Nga ky projekt përfituar 22 pjesëmarrës të grupmoshës 12-16 vjeç […]
22 Prill, 2017

ANTEA Cement festoi Ditën e Tokës nën moton ‘ Mbill një pemë, ndihmo planetin’

ANTEA Cement festoi Ditën e Tokës nën moton ‘Mbill një pemë, ndihmo planetin’. Ashtu si çdo vit, edhe këtë vit fokusi I eventit ishte promovimi I […]
28 Mars, 2017

Grupi TITAN publikoi Raportin e Integruar Vjetor 2016

Grupi TIRAN publikoi raportin e integruar vjetor 2016, I cili paraqet performancën financiare, mjedisore dhe sociale të grupit. Ky është raporti i 5tw i integruar I […]