LAJME

17 Qershor, 2016

Vreshtat e ANTEAs

Punonjësit e ANTEAs dolën në vreshtat jashtë godinës së fabrikës për të mbledhur rrush.
30 Prill, 2016

Grupi TITAN investon në Brazil

Grupi TITAN Cement ka mbyllur marrëshjen për të blerë aksione tek ‘’Companhia Industrial de Cimento Apodi’’ një kompani Braziliane e prodhimit të çimentos e cila e […]
22 Prill, 2016

ANTEA Cement feston ‘’Ditën e Tokës’’ më 22 Prill

Të premten më 22 Prill ANTEA Cement feston ‘’Ditën e Tokës’’. Si çdo vit, fokusi i këtij eventi ishte promovimi i praktikave të qëndrueshme mjedisore dhe […]