LAJME

13 Qershor, 2018

Publikohet Raporti Vjetor i Integruar i Grupit TITAN 2017

Grupi TITAN ka publikuar Raportin e saj të Integruar të vitit 2017 i cili paraqet tiparet vjetore të performancës financiare, mjedisore dhe sociale të kompanisë.
7 Qershor, 2018

ANTEA Cement mbështeti dhe mori pjesë në konferencën “Bashkitë/Qytetet e zgjuara urbane dhe industritë efikase për energji”.

Tema kryesore e kësaj ngjarjeje të biznesit ishte zgjidhjet e zgjuara urbane dhe industritë me efikasitet energjetik. Nën përkujdesjen e Ambasadës Daneze në Shqipëri, kjo konferencë […]
12 Mars, 2018

Rindërtimi i qendrës shëndetësore rajonale në Borizana

Në bashkëpunim me strukturat e komunitetit lokal në fshatin Borizana, ANTEA Cement mori kërkesën për mbështetje në rindërtimin e infrastrukturës së përgjithshme të qendrës shëndetësore rajonale […]