ANTEA Cement ka publikuar Raportin Vjetor të Integruar për vitin 2017
20 Dhjetor, 2018
Grupi TITAN ka publikuar Raportin e saj të Integruar të vitit 2018, i cili përshkruan ecurinë financiare, mjedisore dhe sociale të Grupit.
28 Mars, 2019

ANTEA Cement merr Çmimin e Filantropisë për kontributin e saj në nivel lokal në Shqipëri

Më 22 shkurt 2019, ANTEA Cement u nderua me Çmimin e Filantropisë për kontributin e dhënë në nivel lokal me motivacionin: “Për kontributin e vazhdueshëm për të përmirësuar jetesën e komuniteteve në njësit administrative të Bashkisë Krujë dhe Kurbin, përmes ndërhyrjeve në infrastrukturë, shëndet, inovacioni dhe shërbime sociale”.

Ceremonia e Çmimeve të Filantropisë është një ngjarje vjetore e organizuar që nga viti 2011 nga Partnerët Shqipëri për Zhvillim, një organizatë joqeveritare e angazhuar për zhvillim të qëndrueshëm. Ajo synon të rrisë ndërgjegjësimin e publikut për rëndësinë e filantropisë dhe të pranojë publikisht kontributet e rëndësishme të bëra nga individë apo kompani. Në emër të ANTEA Cement, përfaqësuesi i kompanisë Klajdi Gjondedaj (PSK & Komunikimi) përmendi në fjalën e tij: “Ne jemi krenarë me standardet me të cilat vepron kompania jonë dhe përpjekjet tona për t’i pasqyruar ato në komunitetet ku operojmë që nga dita e parë e pranisë sonë në vend. Një çmim i tillë është i përulur dhe na inkurajon që të vazhdojmë këtë rrugë”. ANTEA do të ndjekë qëllimin e saj për të mbajtur marrëdhënie të një fqinjësie të mira me komunitetet, e cila është një vlerë thelbësore evropiane. Ky çmim reflekton përpjekjet dhe investimet e zbatuara gjatë këtyre viteve të operacioneve. Faleminderit shumë, e vlerësojmë këtë mirënjohje ‘.

ANTEA ka zbatuar dhe ka kontribuar me një gamë të gjerë projektesh me përgjegjësi sociale si: (i) Sytë e shëndetshëm për arsimim të suksesshëm (ii) Rindërtimi i urës së Drojës (iii) Shkolla verore “Të mësojmë kompjuterin” etj.