LAJME

1 Gusht, 2015

Rezultatet e TITAN për gjysmën e parë të 2013

Në gjysmën e parë të 2013, TITAN-i i forcoi edhe më shumë shifrat financiare, rriti shitjet, gjeneroi pozitivisht rrjedhshmërinë e parave dhe e uli edhe më […]
30 Qershor, 2015

Rrjeti i PSK dhe Ministria e Mjedisit nënshkruajnë Momerandumin e Mirëkuptimit mbi pyllëzimin

Ministri i Mjedisit, Z. Lefter Koka dhe Z. Adamantios Frantzis, Drejtor i Pergjithshëm i ANTEA Cement në të njëjtën kohë dhe Presidenti i Rrjetit Shqiptar të […]
20 Qershor, 2015

ANTEA, kompania me standartet më të larta të punës

Drejtori Ekzekutiv i Inspektoriatit Shtetëror të Punës Dritan Ylli dhe homologët e tij në rajon vizituan të premten, fabrikën e ANTEA Cement, e cila zotërohet nga […]