DITA E HAPUR NË ANTEA
17 Dhjetor, 2016
Një vit nga Pakti për Rininë
11 Janar, 2017

ANTEA i bashkohet nismës ‘Adopto një Kopësht’

Kryetari i Bashkisë̈ së Tiranës, Z. Erion Veliaj, në kuadrin e nismës ‘Adopto një Kopësht’, vlerësoi përshirjen e ANTEA mes një dhurate simbolike për angazhimin e treguar si pjesë e procesit të rindërtimit të kopshteve. Z. Veliaj theksoi se ‘ANTEA ka qenë një bashkëpuntor i madh dhe i besueshëm mes përfshirjes në këtë nismë dhe ne do ‘të trokasim në derë’ përsëri për projekte të tjera në të ardhmen’.
ANTEA Cement mbështeti nismën e Bashkisë Tiranë mese dhurimit të 100 tonëve çimento për rindërtimin e 15 kopshteve në Tiranë, si një nismë e cila përfshihet në programin e punës së Përgjegjësisë Sociale të Korporatës së ANTEA Cement.