LAJME

17 Shkurt, 2016

Vizita e Ministrit të Energjisë dhe Industrisë, Z. Damian Gjiknuri në fabrikën e ANTEA Cement

Kompaniamirërpriti vizitën e Ministrit të Energjisë dhe Industrisë, Z. Damian Gjiknuri dhe stafit të tij. ANTEA Cement është investimi më i madh në Shqipëri me një […]
9 Dhjetor, 2015

ANTEA publikon të parin Raport të Audituar të Përgjegjësisë Sociale të Korporatës dhe Qëndrueshmërisë 2014

Kompania ANTEA Cement, pjesë e Grupit TITAN ka paraqitur Raportin e Përgjegjësisë Sociale dhe Qëndrueshmërisë për vitin 2014. Kjo është një traditë globale për korporatat e […]
3 Dhjetor, 2015

Forcimi i familjes në komunën Thumanë

Kompania ANTEA Cement, pjesë e Grupit TITAN, në bashkëpunim me Fshatin SOS, ka nisur projektin ‘’Forcimi i familjeve në bashkinë Thumanë’’, i cili është një projekt […]