30 Qershor, 2023

Antea Cement publikon Raportin Vjetor të Integruar për vitin 2022

ANTEA Cement publikon Raportin Vjetor të Integruar për vitin 2022, raporti i 9-të radhazi, i cili ofron një pasqyrë të performancës dhe arritjeve të shoqërisë. Raporti […]
3 Tetor, 2022

Antea Cement publikon Raportin Vjetor të Integruar për vitin 2021

ANTEA Cement publikon Raportin Vjetor të Integruar për vitin 2021, raporti i 8-të radhazi, i cili ofron një pasqyrë të performancës dhe arritjeve të shoqërisë. Raporti […]
23 Shtator, 2022

Punonjësit e ANTEA Cement dhurojnë gjak

Dhurimi vullnetar i gjakut është shprehja më e qartë e humanizmit. ANTEA Cement në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar dhe Qendrën e Transfuzionit Kombëtar të […]