antea

11 Mars, 2024

TITAN zbulon identitetin e ri vizual, në përputhje me ambiciet, qëllimin dhe vlerat e kompanisë

Grupi ΤΙΤΑΝ ka prezantuar logon e tij të rifreskuar, e cila portretizon qëllimin e Grupit për ta bërë botën një vend të sigurt, të qëndrueshëm dhe […]
30 Qershor, 2023

Antea Cement publikon Raportin Vjetor të Integruar për vitin 2022

ANTEA Cement publikon Raportin Vjetor të Integruar për vitin 2022, raporti i 9-të radhazi, i cili ofron një pasqyrë të performancës dhe arritjeve të shoqërisë. Raporti […]