Center

30 Qershor, 2015

Rrjeti i PSK dhe Ministria e Mjedisit nënshkruajnë Momerandumin e Mirëkuptimit mbi pyllëzimin

Ministri i Mjedisit, Z. Lefter Koka dhe Z. Adamantios Frantzis, Drejtor i Pergjithshëm i ANTEA Cement në të njëjtën kohë dhe Presidenti i Rrjetit Shqiptar të […]